Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Τί πρέπει να στερηθείτε στην αποτοξίνωση;

5+1 είδη τροφίμων που πρέπει να πείτε όχι.

detox (1)

Μετά τις διακοπές μία αποτοξίνωση είναι απαραίτητη. Διώξτε από τον οργανισμό σας τις τοξίνες και χαρίστε του ευεξία. Αν θέλετε να ξεκινήσετε κάποια δίαιτα ή απλά θέλετε να μπείτε σε ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής πρέπει πρώτα να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας. Για να είστε σίγουροι ότι είναι σωστή η αποτοξίνωσή σας θα πρέπει να λείπουν τα παρακάτω είδη τροφίμων.

  1. Καφές και τσάι: Είναι δύο ροφήματα που δίνουν στον οργανισμό σας νευρικότητα, ξηρότητα στο δέρμα και αίσθημα κούρασης. Οδηγούν σε τοξίνωση του οργανισμού σας γι αυτό το λόγο πρέπει να τα αποβάλλεται από την διατροφή σας εντελώς. Ακόμη και αν το πρωί έχετε συνηθίσει να πίνετε έναν καφέ για να ξυπνήσετε. Όλα είναι στο μυαλό σας.
  2. Το αλκόολ: Ένα από τα πιο τοξικά ροφήματα που προκαλεί βλάβες και στην υγεία σας. Συγκεκριμένα προκαλεί αφυδάτωση, καρδιακή κόπωση και πολλές φορές βλάβες στο συκώτι.
  3. Το αλάτι και η ζάχαρη: Είναι γνωστό ότι αυτά τα δύο λευκά είδη πρέπει να απουσιάζουν γενικά από τη διατροφή σας. Το αλάτι κάνει αφυδάτωση και κατακράτηση υγρών με αποτέλεσμα να αισθάνεστε φουσκωμένες όλη την ημέρα. Επίσης η ζάχαρη δημιουργεί πονοκεφάλους και απότομες μεταβολές στη διάθεσή σας.
  4. Τα γαλακτοκομικά είδη: Ανήκουν στην κατηγορία με τα βλεννώδη  τρόφιμα. Απελευθερώνουν τοξίνες στον οργανισμό με αποτέλεσμα να δημιουργούνται δερματοπάθειες και αγγειακά προβλήματα.
source: jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου