Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Γιατί είναι καλό να ξεκινήσετε κολυμβητήριο;

swimming

Ένα διασκεδαστικό είδος γυμναστικής.

Με το κολυμβητήριο είναι γεγονός ότι καίτε θερμίδες και γυμνάζετε όλους τους μύες του σώματός σας. Δεν υπάρχει λόγος να αντέχετε το κρύο, μπορείτε να βρείτε κοντά σας μία κλειστή πισίνα και να γυμνάζεστε και το χειμώνα. Το κολύμπι επιταχύνει το μεταβολισμό σας και σας κρατάει σε εγρήγορση.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω:

1 . Είναι μια προπόνηση για όλο το σώμα. Η κολύμβηση συμβάλλει σε όλα, δίνει το κατάλληλο σχήμα στην πλάτη σας, τονώνει τους μύες σας και όλα αυτά χωρίς να σηκώνετε βάρος.

2 . Ιδανική σε τραυματισμούς. Αν αναρρώνετε από κάποιον τραυματισμό και είστε πρόθυμοι κάνετε κάτι γι αυτό, το κολύμπι είναι ιδανική. Εάν το τρέξιμο είναι το πάθος σας, τότε η κολύμβηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γυμναστείτε κατά τις ημέρες ανάκαμψης.

3 . Δεν απαιτεί ιδιαίτερο εξοπλισμό . Δεν χρειάζεται να δαπανήσετε εκατοντάδες ευρώ για να κολυμπήσετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μαγιό, σκουφάκι και προστατευτικά γυαλιά . Ακόμα και αν αποφασίσετε να προσθέσετε περισσότερο εξοπλισμό ( π.χ. kickboard ), είναι αρκετά οικονομικός.

4 . Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάψετε θερμίδες . Αυτές οι φήμες για κολυμβητές και την πρόσληψη θερμίδων δεν είναι ψευδείς. Μια ώρα κολύμπι μπορεί να σας κάνει να κάψετε περίπου 500 θερμίδες . Αυτό ενεργοποιεί τον μεταβολισμό σας και η ημέρα σας κυλά καλύτερα.

5 . Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές . Οι προπονήσεις είναι ατελείωτες, όταν πρόκειται για την πισίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου