Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Χάστε 10 κιλά σε 2 εβδομάδες με τη δίαιτα της NASA - κατάλληλη για γυναίκες αλλά και άντρες - μπορεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα του καθενός!

http://s.kathimerini.gr/resources/2014-04/diet-thumb-large.jpg

Βρήκαμε τη λεγόμενη δίαιτα της NASA,  η οποία είχε κάνει θραύση τη δεκαετία του 1980 και του 1990. Ήταν εμπνευσμένη από τις διατροφικές συνήθειες των αστροναυτών και είχε όντως αποτελέσματα!

Η συγκεκριμένη δίαιτα είναι κατάλληλη για γυναίκες αλλά και άντρες, καθώς μπορεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα του καθενός. Διαρκεί 2 εβδομάδες και υπόσχεται να σας απαλλάξει από 10 περιττά κιλά τουλάχιστον, αν την ακολουθήσετε κατά γράμμα.

Αποτελεί την ιδανική λύση για να απαλλαγείτε εύκολα και γρήγορα από τα περιττά κιλά, ενώ δεν σας περιορίζει στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και στις βόλτες με φίλους. Δηλαδή, αν θέλετε, έχετε και τη δυνατότητα να φάτε έξω με φίλους αλλά και να πιείτε ένα κρασί. Αυτό όμως θα έχει αντίκτυπο στον αριθμό των κιλών που θα χάσετε. Δηλαδή, αν δεν μπορείτε να κόψετε τα γλυκά ή το πολύ αλάτι ή τα ποτά που πίνετε (με μέτρο και σύνεση), δεν θα χάσετε 10 κιλά, αλλά θα χάσετε 7 με 8. Μια χαρά ακόμα και έτσι!

Η δίαιτα της NASA περιλαμβάνει πολλές πρωτεΐνες, όπως αυγά και κρέας, αλλά καθόλου γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως γιαούρτια και γάλα. Επιπλέον, δεν μετράτε ποσότητες. Τρώτε όση σαλάτα και όσο κρέας θέλετε. Βέβαια, αποκλείεται να θέλετε να φάτε πολύ, γιατί κάποια στιγμή θα βαρεθείτε και θα "μπουχτίσετε" και συν τοις άλλοις κλείνει και το στομάχι.

Οσον αφορά τα φρούτα, αν και κάθε μέρα είναι περιορισμένος ο αριθμός τους, την ημέρα της αποτοξίνωσης, που είναι εξολοκλήρου αφιερωμένη σε αυτά, τρώτε όσα θέλετε. Εκείνη την ημέρα μπορείτε να καταναλώσετε όσα και όποια φρούτα θέλετε εσείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου