Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

Tips για την ανοιξιάτικη σιλουέτα σας

fitness

Τί πρέπει να προσέξετε και τί πρέπει να κάνετε για να έχετε υπέροχη σιλουέτα και να προετοιμαστείτε για το καλοκαίρι;

Εκτός του ότι σε λίγους μήνες θα φορέσουμε το μαγιό μας, η άνοιξη είναι μία εποχή που το σώμα μας πρέπει να είναι λίγο πιο προσεγμένο από το χειμώνα.

Βλέπετε λίγο τα ανοιχτά χρώματα στα ρούχα, τα κοντά φορέματα, τα κοντομάνικα τοπ απαιτούν γυμνασμένη και καλλίγραμμη σιλουέτα.

Δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείτε.
Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και θα έχετε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Αποτοξίνωση: Η καλύτερη εποχή να καταναλώσετε φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Συνδυάστε τα με άπλετο νερό και ακολουθήστε μία αποτοξίνωση που θα σας βοηθήσει να διώξετε τοξίνες του χειμώνα.

Επικεντρωθείτε στην κοιλιά σας: Όπως σας έχουμε ξαναπεί, η σωστή διατροφή μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε κοιλιακούς. Κάντε και μερικούς κοιλιακούς καθημερινά και είναι σίγουρο ότι θα δείτε αποτέλεσμα.

Focus στα πόδια σας: Τα κοντά φορέματα και σορτς σας καλούν. Κάντε αερόβιες ασκήσεις, τρέξιμο, ποδήλατο, ελλειπτικό ή στο γυμναστήριο χρησιμοποιήστε όργανα που δυναμώνουν τους μύες των ποδιών.

Γράψτε τους στόχους σας σε ένα χαρτί: Αν θέλετε να χάσετε μερικά κιλά ή να αποκτήσετε κοιλιακούς μέχρι το καλοκαίρι, γράψτε το σε ένα χαρτί. Θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε, κάθε φορά που θα το διαβάζετε θα θυμάστε τους στόχους σας και γενικότερα θα είναι ένα έναυσμα για να ξεκινήσετε υγιεινή διατροφή και γυμναστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου