Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

Ποιος είπε ότι δεν πρέπει να τρώτε υδατάνθρακες;

bread

Όλα είναι θέμα timing…

Πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να χάσουν κιλά θεωρούν ότι οι υδατάνθρακες είναι απαγορευτικοί. Αυτή η θεωρία είναι λανθασμένη και επικίνδυνη.

Ας αρχίσουμε από τα βασικά…

Ο ανθρώπινος οργανισμός για να είναι υγιής και δυνατός έχει ανάγκη από κάθε είδος τροφής. Κάθε τρόφιμο παρέχει στον οργανισμό σας διαφορετικά θρεπτικά συστατικά, τα οποία από μόνα τους ή σε συνδυασμό με άλλα βοηθούν το σώμα σας στις λειτουργίες του.

Είναι γεγονός ότι κάποιοι υδατάνθρακες περιέχουν αρκετές θερμίδες, σε σχέση με άλλα πρωτεϊνούχα τρόφιμα για παράδειγμα. Ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα αφαιρέσετε από το διατροφικό σας πλάνο.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τους καταναλώνετε πρωινές ώρες. Γενικότερα ό,τι τρώτε το πρωί έχει τη δυνατότητα ο οργανισμός να το κάψει πιο εύκολα. Φυσικά αυτό εξαρτάται και από το πόσο κινείστε στην καθημερινότητά σας. Ασχέτως αν πηγαίνετε γυμναστήριο, οι άνθρωποι που περπατάνε τουλάχιστον 20 λεπτά την ημέρα, προτιμούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς και όχι το αυτοκίνητό τους, η δουλειά τους δεν είναι καθιστική-γραφείου καίνε περισσότερες θερμίδες σε σχέση με άλλους.

Οργανώστε τη διατροφή σας και συμπεριλάβετε όλα τα είδη τροφών που υπάρχουν. Πίνετε αρκετό νερό και προσθέστε την άσκηση στη ζωή σας, ιδιαίτερα αν η δουλειά σας είναι σε γραφείο. Είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα δείτε διαφορά στα κιλά της ζυγαριάς σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου